2024 NEODİNAMİK - İNGİLİZCE ÖABT İŞBİRLİĞİ İLE İNGİLİZCE ÖABT

2024 İNGİLİZCE ÖABT 420 SAAT CANLI


2013 yılından bu yana İngilizce Öabt’ye hazırlanan öğretmenlerimize bu zorlu yolda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Yılların tecrübesiyle edinmiş olduğumuz sınava yönelik konu anlatımı anlayışımız ve akademik birikimimiz ile Türkiye’nin her yerinden yüzlerce öğretmenimizin atanmasına vesile olmuş olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. İngilizce Öabt' de her yıl nokta atışı şeklinde tahmin ettiğimiz sorular ve soruları çözerken sahip olmamız gereken bakış açısını kazandırmak birçok öğretmenimizin adını ilk 10 ve ilk 100 içinde görmemizi sağladı. Umuyoruz 2024 yılında İngilizce Öabt'de sizlerin de hayalini kurduğunuz başarıya ulaşmanızda sizlere destek olabilir ve bu zorlu yolda sizlere rehberlik eden bir ışık olabiliriz.
Toplam 300 canlı ders+ 120 saat soru çözümü  yapılacaktır.
Canlı ders için kayıt yaptıran öğretmenlerimiz yıl sonunda gerçekleştirilecek olan 60 ders saati süren İngilizce Öabt kamp programına ücretsiz dahil edilecektir.
Canlı ders için kayıt yaptıran öğretmenlerimize İngilizce ÖABT 5 Lİ ONLINE DENEME PAKETİ (PDF DEĞİLDİR) sisteme yüklenecektir.
Sistem üzerinden sürekli ödevlendirme yapılacak ve deneme sınavları paylaşılacaktır.
Her konu bitiminde çıkmış sorular çözülürken ÖSYM’nin tarzı ve yaklaşımı konusunda detaylı yorumlar yapılacaktır.
Online dersler işlendikten sonra 30 dakika içinde öğrenci paneline yüklenecektir. Bu kayıtlar, hızlı izleme seçeneğine sahip olup, sınav tarihine kadar izlenebilir.

Sıkça Sorulan Sorular

Canlı derslere web tarayıcınız (Chrome, Firefox, Opera vb.) üzerinden katılım sağlayabilirsiniz.

Akıcı bir canlı ders deneyimi için 2-8 MBit arasında bir internet hızı yeterli olacaktır.

Kredi kartınızla yapacağınız online ödemelerle 12 aya varan taksitlendirme yapabilirsiniz.